LYIJYKOMPPANIA


ETUSIVU

UUTISET

KEIKAT

TUOTANTO

KOKOONPANOT

ARTIKKELIT

LYRIIKKAA

MYYMÄLÄ

DER GREIFMYYMÄLÄTARPEETTOMIA IKÄVYYKSIÄ. -cd, 15 € + postikulutTIETOJA EPÄONNISTUMISISTA JA PÄÄTTÄMÄTTÖMYYKSISTÄ, TAI VÄKIVALTAA JA VÄÄRIÄ LÄÄKKEITÄ -cd, 10 € + postikulutSOTA NÄLKÄ RUTTO KUOLEMA -cd, 5 € + postikulutMENNYT MAAILMA -cd-ep, 5 € + postikulutHARMAITA SÄVELIÄ -cd, 5 € + postikulut


Muutama Ohjelmanjulistus-vinyylisingle vielä löytyy - kiskurihintaan.


LYIJYKOMPPANIA Ihanaa - special edition -paita (painos vain 20 kpl, kokoja M) 20 € + postikulut.


SELVÄÄ JÄLKEÄ -paita (M, L, XL, XXL, XXXL) 15 € + postikulutVALMISTAUTUKAA!-paita (S, M, L) 10 € + postikulut


LYIJYKOMPPANIA t-paita, trad. (S, M, L, XL, XXL) 10 € + postikulut

35-v. juhlapaita Viinasta, kuolemasta ja maailmanlopusta (L) 15 € + postikulut
35-v. juhlapaita Collectors edition (painos 20 kpl, vain muutama L-koko jäljellä!) 10 € + postikulutSOTAA JA VERISIÄ VAATTEITA -cd, 5 € + postikulutDer Greif -t-paita (S, M, L, XL, XXL) 10 € + postikulutKulo: Lapsehoidja -vinyyli-ep (Bassmania Records TIK-14, 1993) 5 € + postikulut Viiden biisin EP edesmenneeltä Viron punk-legendalta. Teloittavana tuottajana toimi moilanen.


Hinnat voimassa kotimaassa toistaiseksi. Tilipanona tilattaessa pankkiyhteyden saa osoitteesta upkeeplk@gmail.com. Tilaaminen on mahdollista tehdä myös postiennakolla, jolloin tuotteen postimaksuttomaan hintaan lisätään postikulut sekä postiennakkomaksu.

Tietoja epäonnistumisista ja päättämättömyyksistä, tai Väkivaltaa ja vääriä lääkkeitä - sekä Tarpeettomia ikävyyksiä. -cd:t jälleenmyynnissä vain Levykauppa Äxässä ja Lyijykomppanian omassa Myymälässä.

Tilausten toimitusaika joitakin päiviä, miten nyt posti sattuu kulkemaan.

Kaikki tilaukset sähköpostilla upkeeplk@gmail.com